Sepaco Technologies - Leader in Barcode and RFID Technology (persian)
راهکار بیمارستانی
ارائه به روز ترین فناوری شناسایی بیمار
مطالعه ی بیشتر
شرکت فن آوران سپاکو تنها نماینده ی رسمی و انحصاری شرکت Omni-ID ، در زمینه ی تجهیزات و راهکارهای RFID در ایران به صورت رسمی فعالیت دارد.
شرکت زبرا با همکاری کمپانی Confidex اولین راهکار خود را که شامل یک چاپگر RFID با طراحی ویژه برای چاپ و کدگذاری بر روی تگ های Silverline می باشد را معرفی نمود.
با توافق همراه اول و شرکت خدمات انفورماتیک، مقرر شد این اپراتور زیرساخت ارائه سرویسهای پایه خدمات دولت الکترونیک و پرداخت الکترونیک همراه را برای تمامی مراکز ریشه کشور و دیگر اپراتورها ایجاد کند.
کیف پول هوشمند Ekster یک کیف پول فوق العاده باریک با ظاهری بسیار زیبا می باشد که دسترسی سریع به کارت های اعتباری را در یک لحظه مقدور می سازد
کارت پرینتر ZC10L، محصول شرکت زبرا دارای قابلیت چاپ تصاویر با کیفیت استثنایی با پوشش 100 درصدی کارت می باشد.
بله این کیت در واقع همان کیت NFC دستگاه است که در باتری گوشی تعبیه شده و تنها در باتری گوشی هایی که به این ویژگی مجهز هستند دیده می شود.
NFC مخفف کلمه Near Field Communication است و همان طور که از اسم آن بر می آید مجموعه ای از استانداردهای مخابرات بی سیم در فاصله های بسته و کوتاه است.تلفن های هوشمند و یا گجت هایی که از امکان اِنافسی برخوردارند می توانند به سادگی اطلاعات را بین خود جابهجا کنند.اِنافسی و (RFID (Radio Frequency IDentification گاهی به جای یک دیگر به کار می روند. اما در حقیقت NFC نسخه جدید تری از RFID است. امواج RFID می توانند بُرد بیشتری داشته باشند. مثلا در هنگام عبور از عوارضی با استفاده از این تکنولوژی شماره دستگاه پردازنده خودکار عوارض شما خوانده می شود. در حالی که برد ارتباطی اِنافسی به ۴ اینچ محدود شده. این موضوع اِنافسی را برای کاربرد های حساس مانند موارد استفاده از کارت اعتباری و یا ورود به محل های امنیتی بسیار کارآمد می کند.NFC امکان برقراری ارتباط دو طرفه را به وجود می آورد در حالیکه RFID یک تکنولوژی خواندن یک طرفه است. انتقال عکس و کانکت ها بین وسایل رایج تریت کاربرد اِنافسی می باشد.
مایه تاسف است که برخی از هموطنان ما فریب چنین شایعات مضحکی را خورده و اقدام به نابود کردن کیت NFC گوشی خود کرده اند.این دوستان حتی یک جستجوی ساده هم در اینترنت نکرده و بد تر از آن نوشته روی باتری گوشی خود را هم نخوانده اند.
فاصله ها در دنیای امروزی به لطف ابزارهایی ارتباط جمعی بسیار کم شده و یک خبر یا شایعه می تواند به سرعت نور در کل جهان منتشر گردد.در چنین دنیایی ما باید حسابی چشم گوش خود را باز کنیم تا دست مایه اخبار و شایعات بی پایه اساس این چنینی نشویم. منبع: پایگاه خبری- تحلیلی قدس آنلاین
منبع:
تاریخ درج:1394/04/29